Birod a jo posztokat?! Akkor keresd fel az impulz.hu és birod.hu oldalt!

Az orvosok csak 6 hónapot adtak ennek a férfinak, de ő még 20 évet élt! Olvasd el a történetet, és kiderül a titok!

loading...

Sok évvel ezelőtt egy férfit végstádiumban lévő daganatos betegséggel diagnosztizáltak az orvosok. Közölték vele, hogy legfeljebb 6 hónapja maradt hátra, és ahhoz, hogy meggyógyuljon, az esély 1 az 500-hoz volt.

bamulo-ferfi

“A betegség kialakulásához leginkább az állandó aggódás, a stressz, és a düh járult hozzá. És ekkor a férfi egy nap megkérdezte magától: “Ha a negatív érzések betegségekhez vezetnek, akkor a pozitív érzésekkel képesek vagyunk meggyógyítani magunkat?” 

Eldöntötte, hogy kísérletet végez magán. Őszintén magába nézett, és arra jutott, hogy a nevetés az, ami a legnagyobb boldogságot okozza számára. Ezért sok komédiát, regényt szerzett be, ezeket kezdte el nézni, olvasni, és a barátaitól is azt kérdte, hogy mikor találkoznak, meséljenek humoros történeteket, vicceket.

Pedig a férfinak nagy fájdalmai voltak, aludni sem tudott rendesen, de idővel azt vette észre, hogy 10 percnyi nevetést követően a fájdalmak tompulni kezdtek, már nem voltak annyira elviselhetetlenek. Így már a pihenésre is jutott egy kevés ideje. Ahogyan a hónapok teltek, a férfi egyre jobban érezte magát, és a sok kacagásnak, a pozitív érzelmeknek, a barátok, családtagok szeretetének köszönhetően a férfi még 20 évet élt, szinte tünetmentesen, és aktívan.

Forrás: filantropikum.com

http://ermeinfo.hu/wp-content/uploads/2016/11/ermeboltreklam.jpg

loading...